وزیر بازرگانی ایران مدعی شده است: «امروزه بسيارى از رکودهاى اقتصادى در کشور ناشى از اشباع توليدات داخلى است. لذا بايد با نگاه عملياتى و توجه به بازار مصرف خارجى زمينه صادرات را در کشور رونق بخشيم. »
درهمین شماره روزنامه، هم چنین می خوانیم که «واحد اطلاعات اقتصادى اکونوميست تخمين مىزند که پس از افزايش يکباره دستمزد کارگران از سوى دولت حدود 35 درصد از کل تعداد شاغلان در صنايع توليدى و کارگاهى ايران بيکار شدهاند.بر اساس اين گزارش، توليدکنندگان ايرانى با ورود بىرويه کالاهاى چينى روبرو هستند که عمده آنها به طور غيرقانونى وارد ايران مىشوند که اين امر موجب کاهش توليد داخلى و افزايش فشار بر توليدکنندگان مىشود. » معنی « اشباع تولیدات داخلی» را فهمیدید؟ اگر متوجه نشدید یک بار دیگر ادعای وزیر بازرگانی و و خلاصه گزارش اکونومیست را دوباره مطالعه کنید!
نماینده مجلس هم می گوید که ««كنترل و تنظيم بازار از وظايف اوليه وزارت بازرگاني است، اما متاسفانه اين وزارتخانه، همواره، در انجام وظيفهء خود در كنترل بازار، كوتاهي ميكند.»
این چند کلمه را هم از رئیس هيات مديره كانون عالي انجمنهاي صنفي كارفرمايان ایران داشته باشید که «شايد تصويب پيش نويس اصلاح قانون كار موجب افزايش روند اخراج كارگران شود اما اين امر تقصير كارفرما نيست بلكه ناشي از اقتصاد كشور است»
شما را نمی دانم! ولی خیال من راحت شد.
به ادعای وزیر بازرگانی، مشکل اقتصاد کشور «اشباع» تولیدات داخلی است! یعنی ایران با بقیه دنیا نزدیک به 40 میلیارددلار کسری تراز تجارتی نداشته است! مسخره این که آن آمارها را نیز همین وزارت خانه منتشر می کند!
از سوی دیگر، نه فقط 35 درصد کل شاغلان صنایع تولیدی و کارگاهی « بیکار» شده اند بلکه این روند ممکن است بیشتر شودو این گناهش هم به گردن اقتصاد کشور است!
آقای وزیر اقتصاد هم می فرمایند، هم تورم در حال کاهش است و هم بیکاری!
من نمی توانم سر ودم این ادعاها را جمع کنم . چه شانس عظیمی آورده ام که در یکی از دانشگاههای ایران کار نمی کنم. اگر دانشجوئی از من در باره این ادعاها می پرسید، چه باید جواب می دادم؟
همکاران گرامی: هم دردی مرابپذیرید.!
0 نظر:
ارسال یک نظر